Bestrating Utrecht

Op zoek naar bestrating in Utrecht? Dan bent u bij MAWI tuin voor sierbestrating aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij al ontzettend veel mensen mogen voorzien van prachtige tegels voor in de tuin, oprit, parkeerplaats en meer. Naar welk soort bestrating bent u op zoek?

Soorten bestrating Utrecht

Op het gebied van bestrating bieden wij ontzettend veel keuze. U kunt kiezen uit diverse kleuren bestrating, diverse materialen (denk aan natuursteen, keramische tegels of beton) en daarbij zijn de verschillende soorten bestrating ook nog eens verkrijgbaar in diverse groottes. Volop keuze en u kunt het allemaal komen bekijken in onze showroom nabij Utrecht. Wij helpen u graag verder.

gebakken klinkers utrecht

Tegels kopen

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de bestrating maken we graag een inmeet afspraak met u. Kom langs bij MAWI tuin voor uw sierbestrating en laat u inspireren.

MAWI tuin dé specialist op het gebied van bestrating in Utrecht en omgeving.

Wist u dat u ook bij MAWI tuin terecht kunt voor terrasoverkappingen, pergola’s blokhutten en tuinhuisjes.