Over ons

 Over MAWI tuin.

MAWI Tuin is ontstaan vanuit de samenwerking tussen Hopman Bestratingen uit Tienhoven en MAWI tegels uit Maarssen en is een combinatie van vakbekwaamheid, meer dan 15  jaar ervaring en creativiteit en enthousiasme.  Met veel enthousiasme helpen wij u bij het ontwerp en de aanleg van een tuin waar u jarenlang plezier van heeft!

Ons assortiment is heel divers maar kwaliteit, duurzaamheid en een mooie uitstraling zijn de uitgangspunten waar alles samen komt. Maatwerk is voor ons eerder regel dan uitzondering, wij vinden dan ook voor elke tuin de beste oplossing. Ons ruime assortiment tuinartikelen betrekken wij uitsluitend bij kwaliteitsleveranciers. Deze erkende leveranciers zijn toonaangevend in de branche.

Veel van onze producten zijn verwerkt in onze sfeervolle showtuin, waar u een indruk van de kwaliteit van het materiaal, en het ambachtelijke vakmanschap van onze stratenmakers kunt komen bewonderen! Van harte welkom in onze belevingstuin in Maarssen nabij Utrecht en laat u door ons inspireren!

Onze Locatie

showroom maarssen utrecht

showtuin utrecht maarssen

hier volgen foto’s van de tuin