Poortdeuren en schuttingen

Poortdeuren

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk poortdeuren en hebben in deze ook gepresenteerd in de showtuin. De poortdeuren zijn verkrijgbaar in de houtsoorten hardhout, eiken, douglas, geïmpregneerd vuren en gewolmaniseerd vuren. Net als met al onze producten gaan wij hierin voor de hoogste kwaliteit en kunt u dus hoogwaardige materialen verwachten.

tuin poort mawituin

Bij het maken van de poortdeuren wordt gebruik gemaakt van verzinkte stalen frames die garant staan voor een lange levensduur. Door het gebruik van stalen frames wordt voorkomen dat de poortdeur gaat doorhangen of klemmen. Uw poortdeur wordt immers dagelijks gebruikt en moet daarom goed functioneren. Het bijgeleverde hang en sluitwerk is van RVS dit is veel duurzamer en minder corrosiegevoelig dan andere metalen en bied u tevens een mooi en blijvend glanzend uiterlijk.

Schuttingen

Voor een tuinafscheiding bieden wij u de volgende mogelijkheden: plankenschermen, lamellenschermen, draadschermen, kadertrellis en cortenstaalschermen.

schutting

De tuinafscheidingen zijn verkrijgbaar in de houtsoorten hardhout, Douglas, vuren cortenstaal en grenen. Maar een haag is natuurlijk ook mogelijk

De tuinschermen kunnen zowel horizontaal, verticaal of als rabat worden geleverd. Naast schermen maken we ook graag schuttingen op maat, met uiteraard hardhouten palen!

De leverbare maten van de schermen variëren van 90 tot 200 cm breed en van 80 tot 240 cm hoog. Uiteraard is er ook maatwerk mogelijk in welke afmeting u maar wenst!

heg-schutting

Voor een persoonlijk advies op maat of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact op! Wij helpen u graag!