Sierbestrating Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist in sierbestrating in Amsterdam of omgeving? MAWI tuin is  een begrip in uw regio. Onze mooie buiten showroom is gevestigd in Maarssen, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Wij hebben al ontzettend veel mensen in en rondom Amsterdam blij gemaakt met onze mooie tegels en verschillende soorten bestrating.

Sierbestrating Amsterdam

Wij nodigen u van harte uit in onze sfeervolle showtuin aan de Handelsweg 5a in Maarssen, bij Utrecht, gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam, want we zitten direct aan de A2. Op ons fraai aangelegde buitenterrein vindt u onze tegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort sierbestrating duurzaam is en in uw tuin past? Onze tuinadviseurs leggen u graag alles uit wat u wilt weten!terrastegels utrecht

Tegels kopen

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amsterdam of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een vrijblijvende afspraak met u. Kom langs bij MAWI tuin en laat u inspireren!

MAWI tuin | Dé specialist in sierbestrating voor Amsterdam en omgeving.

U kunt ook bij ons terecht voor terrasoverkappingen, pergola’s, blokhutten en tuinhuisjes (maatwerk mogelijk!).