Sierbestrating De Bilt

U woont in De Bilt en bent op zoek naar sierbestrating?  MAWI tuin is een begrip in De Bilt en omgeving en gespecialiseerd in sierbestrating, tuinhuizen en terrasoverkappingen op maat. Bij MAWI tuin kunt u terecht voor alle soorten tegels als natuursteen, keramische tegels, betontegels, getrommelde stenen, strakke tegels, siertegels, grastegels, gecoate tegels, maar ook bijvoorbeeld kunstgras, waar uw kinderen fijn op kunnen spelen

stadstuin kunstgras utecht

Showroom sierbestrating De Bilt

In onze gezellige buiten showroom in Maarssen, vlakbij De Bilt kunt u langs komen wanneer het u het beste uitkomt, en onze showtuin bekijken of u kunt vooraf een afspraak maken via 0346-751865 zodat we tijd voor u kunnen reserveren. Op ons mooie buitenterrein vindt u onze sierbestrating en tuintegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen en wilt u graag een goed advies over welk soort tegels duurzaam zijn, en mooi in uw tuin passen? Kom gezellig sierbestrating shoppen! Onze showroom is gevestigd aan de Handelsweg 5A in Maarssen (nabij Utrecht, Bilthoven, De Bilt).

Sierbestrating kopen in De Bilt

U kunt de sierbestrating kopen en zelf leggen óf u kunt de tuin door ons laten aanleggen in De Bilt. Voor het leggen van de tegels en sierbestrating maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u. Kom langs bij MAWI tuinen laat u adviseren. ​U slaagt bij MAWI tuin ook voor terrasoverkappingen, pergola’s en tuinhuizen.

Welkom bij MAWI tuin | Dé specialist in sierbestrating voor De Bilt en omgeving.

0346 – 751865