Sierbestrating Utrecht

Op zoek naar de mooiste sierbestrating in Utrecht? MAWI tuin is de specialist op het gebied van sierbestrating en blokhutten voor de provincie Utrecht. In onze sfeervolle buiten showroom in Maarssen staat een zeer ruim assortiment sierbestrating voor u uitgestald. Wij  hebben wij al veel mensen in en rondom Utrecht blij gemaakt met mooie tuin tegels en verschillende soorten bestrating.

Sierbestrating Utrecht

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg 5a in Maarssen (direct aan de A2 Utrecht- Amsterdam) . Op ons fraai aangelegde buitenterrein vindt u onze tegels ruim en realistisch opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort sierbestrating duurzaam is en in uw tuin past? Onze sierbestrating adviseurs leggen u graag alles uit wat u wilt weten!

sierbestrating utrecht

Tegels kopen Utrecht

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst, ja zelfs een compleet tuinontwerp door een gerenommeerde tuinarchitect behoort tot de mogelijkheden. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een vrijblijvende inmeet afspraak met u. Kom langs bij MAWI tuin en laat u adviseren.

MAWI tuin, Dé specialist in sierbestrating in Utrecht en omgeving.

U bent ook bij MAWI tuin op het juiste adres voor terrasoverkappingen, pergola’s blokhutten en tuinhuisjes. (Maatwerk is mogelijk!)