Sierbestrating

Sierbestrating

De bestrating van uw tuin, balkon of buitenruimte geeft uw gehele woning een fraaier aanzien. Hier mag dus aandacht aan besteed worden! De specialisten van MAWI tuin helpen u graag met het ontwerpen, leveren en aanleggen van uw sierbestrating.
Welkom in onze showtuin. Tuintegels en klinkers hebben ieder hun eigen vorm, structuur, materiaal en kleur, in een passend patroon. Iedere steen is anders en een enkele steen zegt dan ook weinig over de complete bestrating. Daarom hebben wij een sfeervolle belevingstuin aangelegd, uniek voor de regio Utrecht, waar u voorbeelden kunt zien van bestrating met sierstenen.
Wij zijn dealer van toonaangevende leveranciers als Michel Oprey & Beisterveld, Tuinvisie en Schellevis, marktleiders op het gebied van hoogwaardige sierbestrating en tuinhout.

Patroon-gebakken-klinkers-2

Om u een goed beeld te geven, hebben wij een deel van het zeer uitgebreide assortiment verwerkt in onze sfeervolle showtuin. Hartelijk welkom bij de bestrating leverancier van Midden Nederland voor nieuwe tuinideeën of vakkundig advies.

Onderstaand een korte omschrijving van de bestrating categorieën die MAWI tuin levert.

Gebakken bestrating

Bent u op zoek naar authentieke bestrating die in de loop der jaren alleen maar mooier word dan is onze gebakken klinker een echte aanrader.
Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment gebakken bestrating geleverd door toonaangevende klinkerfabrieken, sommige met al meer dan 115 jaar ervaring! Zij produceren een hoogwaardige klinker van Nederlandse rivierklei, een 100% Nederlands natuurproduct dus!
Doordat de klinker onder zeer hoge temperaturen wordt gebakken is deze zeer sterk en goed bestand tegen invloeden van intensieve belasting, vorst, strooizout en chemicaliën. De gebakken klinker wordt vaak gebruikt voor tuinpaden, opritten, en wordt op vakkundige wijze verwerkt.. Ook in combinatie met natuursteen tegels op het terras wordt de gebakken klinker vaak gebruikt. Hiermee kunt u een prachtige Landelijke uitstraling aan uw tuin geven.

Patroon-gebakken-klinkers

Natuursteen klinkers, kinderkopjes en tegels

Natuursteen bestrating wordt gemaakt van echt natuursteen en wordt geïmporteerd vanuit de hele wereld, de meeste soorten komen uit Europa en Azië. Natuursteen is leverbaar zowel in klinkers, kinderkopjes, en ook tegels. In onze sfeervolle showtuin is een er een ruime selectie natuursteen aanwezig.

natuursteen tegels buiten utrecht

Betonklinkers

De betonklinker is in veel verschillende kleuren en maten leverbaar en uitermate geschikt voor gebruik op de oprit of voor looppaden in de tuin.
Hierbij is er verschil tussen de strakke moderne betonklinker en de getrommelde betonklinker die een meer landelijke uitstraling heeft.

betonklinkers utrecht

Grind, split en sierstenen

Met het gebruik van grind of split en sierstenen geeft u uw tuin een natuurlijk en eigentijds karakter, de mogelijkheden van dit natuurproduct zijn eindeloos! Grind, split en sierstenen zijn populair vanwege haar onderhoudsvriendelijkheid en strakke uitstraling. In onze showtuin vind u naast een split terras een siertafel met diverse soorten grind en split.

split en sierstenen utrecht

Betontegels

In onze showtuin vind u alleen de mooiste selectie hoogwaardige betontegels in diverse uitvoeringen, maten en kleuren.

Deze tegels zijn voorzien van coatings met een hoogwaardige beschermingsfactor tegen het aanhechten van vuil, alg en verkleuring. Daarnaast hebben wij een ruime selectie van Schellevis beton in onze showtuin.

schellevis oud hollands utrecht

Keramische tegels

De keramische tegel is prachtige oplossing voor strak en onderhoudsvrij terras. De grootste voordelen van keramische tegels zijn: kleurvast, krasbestendig en onderhoudsvrij. In onze showtuin vind u verschillende soorten keramische tegels! Wij vertellen u graag meer over deze nieuwste vorm van sierbestrating.
keramiek oprey buiten tegel

Doordat wij samenwerken met een selectie van ervaren hoveniers en stratenmakers uit de regio Utrecht, Noord- Holland en Zuid Holland kunnen wij de door ons geleverde producten ook bij u thuis installeren. Vanzelfsprekend zullen wij eerst vrijblijvend bij u thuis langs komen om een goed beeld van uw buitenomgeving te krijgen, zo kunnen wij u een op maat gemaakt ontwerp en offerte aanleveren.

Wij verwelkomen u graag in dé showtuin van dé sierbestratingsspecialist van Midden Nederland!