Tuinhuizen en veranda’s

Tuinhuizen en veranda’s

Een tuinhuis of veranda is hét pronkstuk van uw tuin. MAWI tuin ontwerpt uw tuinhuis of veranda op maat zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. Naast het ontwerp kunnen wij ook de levering en plaatsing verzorgen! In onze showtuin staat een overkapping op maat, maar ook  op het gebied van tuinhuizen en veranda’s geldt: vrijwel alles is mogelijk. Heerlijk om de zomeravonden in door te brengen!

veranda schuur

Ontwerp tuinhuis of veranda

Wij ontwerpen uw tuinhuis of overkapping volledig naar uw wensen. Door een tekening voor u te maken u precies wat u kunt verwachten. Een veranda van eiken, douglas, geïmpregneerd vuren, lariks of hardhout? Met een oude Hollandse pannen, een zinken dak, of juist een plat dak, met of zonder sedum? Met dichte wanden, ramen of toch helemaal open? Alles is mogelijk en op onze veranda bespreken we het graag met u, onder het genot van een kopje vers gezette koffie. Ook op het gebied van een eventuele vergunningsaanvraag ontzorgen wij u graag.

veranda aan huis

Levering tuinhuis of veranda

Als u akkoord bent met het ontwerp gaan onze vakmannen direct voor u aan de slag, en voor u het weet geniet u van de lange zomeravonden op uw eigen veranda. Onze houtleveranciers zijn allen erkend en gecertificeerd en al vele jaren toonaangevend zijn in de branche. Wij werken vinden duurzaamheid erg belangrijk en werken alleen met hout wat het FSC keurmerk draagt. Uw tuinhuis of veranda worden door onze vakbekwame timmermannen in eigen atelier gemaakt en bij u thuis geïnstalleerd. En.. we gaan pas weg als u helemaal tevreden bent!

 

Voor een persoonlijk advies op maat of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact op! Wij helpen u graag!