Tuintegels Amsterdam

Op zoek naar tuintegels in Amsterdam en omgeving? MAWI tuin is de specialist op het gebied van tuintegels in de regio Amsterdam. In onze showroom in Maarssen, direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam staat een zeer ruim assortiment tegels voor uw tuin uitgestald. In de afgelopen 45 jaar hebben wij al veel mensen in en rondom Amsterdam blij mogen maken met een mooie, strakke tuin. Bekijk hier een aantal van onze projecten.

veranda tuinhuis

Tuintegels Amsterdam

U bent van harte welkom in onze buiten showroom aan de Handelsweg 5a in Maarssen. Op ons buitenterrein vindt u onze tuintegels royaal opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort tuintegels duurzaam zijn en in uw tuin passen? Onze tuinspecialisten helpen u graag verder.

Tuintegels kopen

Het is mogelijk om bij ons uw tuintegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amsterdam of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de aanleg van de tegels in uw tuin verzorgen. Voor het aanleggen van de sierbestrating maken we graag een vrijblijvende afspraak met u. Kom langs bij MAWI tuin en laat u adviseren.

MAWI tuin | Dé specialist in tuintegels in Amsterdam en omgeving.

U kunt ook bij MAWI tuin terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes.