Tuintegels Utrecht

Op zoek naar tuintegels in Utrecht en omgeving? MAWI tuin is de specialist op het gebied van tuintegels voor de provincie Utrecht. In onze sfeervolle buiten showroom in Maarssen staat een zeer ruim assortiment tegels voor uw tuin uitgestald. In de afgelopen jaren hebben wij al veel mensen in en rondom Utrecht blij mogen maken met een mooie, strakke tuin. Bekijk hier een aantal van onze projecten.

Tuintegels Utrecht

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg 5a in Maarssen. Op ons buitenterrein vindt u een royale selectie tuintegels, in mooie showtuinen Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort tuintegels duurzaam zijn en in uw tuin passen? Onze tuinadviseurs helpen u graag verder.

stadstuin2

Tuintegels kopen

Het is mogelijk om bij ons uw tuintegels te bestellen en ze af te halen,maar we kunnen de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tuintegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een vrijblijvende afspraak met u. Kom langs in Maarssen bij Utrecht en laat u adviseren.

MAWI tuin, Dé specialist in tuintegels voor Utrecht en omgeving.

U kunt ook bij MAWI tuin terecht voor veranda’s, pergola’s en tuinhuizen (maatwerk mogelijk!).