Vlonders en pergola’s

Vlonders

De mogelijkheden voor vlonders zijn haast eindeloos, Ons assortiment vlonders bestaat uit diverse soorten houten vlonders die voor u op maat worden gemaakt en desgewenst bij u thuis gemonteerd worden. Vooral een hardhouten vlonder heeft een erg lange levensduur.

vlonder tuin utrecht

In een strakke tuin zie je steeds meer de houten vlonder als terras toegepast. De voordelen van een vlonder zijn de hoogwaardige, strakke uitstraling, het comfort en het feit dat de vlonder minder snel heet wordt bij warm weer dan uw bestrating.

Naast hardhouten vlonders leveren wij vlonders in de volgende houtsoorten: douglas, geïmpregneerd vuren en grenen.

Na verloop van tijd is alg aanslag en gladheid onvermijdelijk op uw houten vlonder. Bij afname van een vlonder levert MAWI tuin u graag de oplossing hiervoor gelijk mee. Wij verkopen diverse artikelen die uw vlonder weer reinigen zonder deze te beschadigen. Het reinigen van uw vlonder door middel van een hogedrukspuit raden wij af, Hierdoor versnelt u het proces van alg aanslag en slijtage.

Pergola’s

Met een pergola kunt u allerlei ruimtelijke effecten creëren en eindeloos variëren. Ook hierbij geldt, praktisch alles is mogelijk!  Zo kan hij dienen als overdekte parkeerplaats of het tuinpad accentueren. Of gebruik hem als terrasoverkapping en maak van uw terras een romantische buitenkamer waar u heerlijk kunt tafelen of u in alle rust kunt terugtrekken met een goed boek. In onze sfeervolle showtuin hebben wij een opstelling met pergola staan, zodat u de ruimtelijke werking zelf kunt beleven!

pergola utrecht

Voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. De showtuin in Maarssen – Utrecht  is open van dinsdag tot zaterdag,

Pergola-staand-Utrecht